pocketclouds

Anyone have notified a problem selecting multiple bones with a Wacom tablet?
When I clicking on a second bone I need to select it for 2 or more times after have bring together...
Kullanıcı avatarı
pocketclouds
  • Mesajlar: 28

Mario

Which version of Spine are you using? Are you on macOS or Windows?
Kullanıcı avatarı
Mario

Mario
  • Mesajlar: 3082

pocketclouds

3.5.51 Spine Pro version. Windows.
Kullanıcı avatarı
pocketclouds
  • Mesajlar: 28

Søren

I can confirm this. A small workaround that might help you is to enable "Windows Ink" in your Wacom Tablet Properties. If you can let us know if that helps, that would be great :)

We'll try and improve this, so you won't have to enable "Windows Ink" since it's horrible to draw with in Photoshop.
Kullanıcı avatarı
Søren

Shiu
  • Mesajlar: 2451

Nate

Fixed in 3.6.31-beta! :) :beer:
Kullanıcı avatarı
Nate

Nate
  • Mesajlar: 11939

pocketclouds

Nate yazdı:Fixed in 3.6.31-beta! :) :beer:
I'm sorry to re-open this post but since the last version 3.6.37 there has not been fixed yet right? I've only read the announcement for the beta
Kullanıcı avatarı
pocketclouds
  • Mesajlar: 28

Mario

3.6.37 should contain the fix for this. Do you still see the problem?
Kullanıcı avatarı
Mario

Mario
  • Mesajlar: 3082

pocketclouds

Hi guys, thank you for the hard work, I love animating with Spine, anyway I'm back here for this little but annoying issue...
Has anyone noticed that this issue by bone selection is still present? I have the latest Spine on Mac OS Monterey (Silicon). I can select bones with Macbook Pro trackpad perfectly (just lagging a little but negligible) however with Wacom would be faster. Let me know if is possible to fix it, thank you :heart:
Kullanıcı avatarı
pocketclouds
  • Mesajlar: 28

Nate

What version are you still having the problem in? Have you tried the latest 4.1 version?
Kullanıcı avatarı
Nate

Nate
  • Mesajlar: 11939

pocketclouds

Nate yazdı:What version are you still having the problem in? Have you tried the latest 4.1 version?
Hi Nate, just today the message by the available 4.1 update on startup has appeared. With this version the behavior seems disappeared :) Thanks. I will notify to you guys if it comes back.
(I love the new tree! :love: )
Kullanıcı avatarı
pocketclouds
  • Mesajlar: 28

Nate

Excellent! Thanks for letting us know!
Kullanıcı avatarı
Nate

Nate
  • Mesajlar: 11939


Dön Bugs